Dec 21, 2009

Nunta Alexandru & Emma



Iata si ultima nunta pe anul 2009! Ce an am avut! Nici nu am sperat sa fiu prezent la atat de multe nunti. E loc de multe multumiri, dar le las pentru ultima postare din an.

Emma si Alexandru si-au dorit ceva cat mai simplu si m-au luat ca fotograf in speranta ca voi fi cat mai discret. Nu si-au dorit sedinta foto (desi au avut cateva fotografii de genul asta la insistentele mele si ale colegului meu, Cristi Stan, pentru ca era chiar pacat sa nu profitam de locatia aleasa de ei pentru receptie) si nici pregatiri, dar am insistat si am avut cate putin din fiecare. Eu cred ca nu le va parea rau dupa ce vor vedea fotografiile.

Inca doua postari si am terminat pe anul acesta. Ma voi odihni pentru ca anul viitor am multa treaba. Chiar daca cei care inca asteapta albumele de nunta poate ca-mi pot reprosa faptul ca-mi iau o scurta vacanta. Le spun doar ca e spre binele lor. Prefer sa "ma injure" acum inca o luna sau doua, decat 40-50 de ani de acum inainte, in cazul in care le-as fi facut de mantuiala.

Pe curand!