Dec 14, 2009

Nunta Robert & Cristina



Aceasta este penultima nunta din an si cat de mult am asteptat-o... :) Sedinta foto de logodna s-a desfasurat de mult, prin luna iunie click aici, dar am ales sa mai pun cateva fotografii de atunci si in aceasta postare. Pregatirile lor mi-au placut in mod special pentru ca am avut libertate totala si timp sa fac ce mi-a trecut prin cap. Fara multa lume in jurul nostru si foarte relaxati, lucrurile s-au schimbat in momnetul in care si-au dat seama ca nu vom mai avea timp sa mergem in locatia initiala pentru sedinta foto, asa ca am schimbat planul din mers si ne-am rezervat in jur de 30 de minute pentru asta. Putin timp, totul pe fuga... suna cunoscut! :) Cred ca m-am obisnuit cu asta.

Oricum, m-am simtit tare bine alaturi de ei si sper sa le placa ceea ce am facut. Pregatirile, in mod special, sunt un pic diferite. Am facut si lucrurile pe care le fac de obicei, dar am incercat un pic sa schimb perspectiva, sa vad un pic mai mult. Incerc sa-mi antrenez ochii pentru asta si sa-mi formez un stil pe care sa-l pot dezvolta. Poate cer cam mult de la mine, mai ales ca experienta mea (fotografica si de viata) nu este atat de bogata, dar orice lucru are un inceput.

Sper ca saptamana aceasta sa termin tot ce am de pus pe blog anul acesta, adica inca o nunta si o sedinta foto de logodna toamna tarziu. Apoi, voi veni cu ceva total diferit care sper sa va incante la fel cum m-a incantat pe mine. Am inceput sa fac ceva ce imi doream de foarte mult timp. O sa vedeti despre ce este vorba! :) Prietenii stiu deja!

O saptamana de exceptie!

Cu drag,
Marius