Aug 3, 2010

Nunta Amy & Cristi



:) Incep cu un mare zambet... as putea scrie atat de mult despre ce s-a intamplat acum o luna de zile...

Amy este din Statele Unite si Cristi este din Romania. Povestea lor (a fost prima oara cand din primul moment in care m-au contactat i-am rugat sa-mi spuna povestea lor) este una speciala si Cristi Popa, noul meu coleg videograf :), a captat-o atat de frumos intr-un interviu incat nu vreau sa va stric placerea de a o descoperi (cu acordul lor, bineinteles) pe blog cat de curand. :) Sa nu credeti o clipa ca s-au intalnit pe messenger sau ceva de genul asta, nu are nici o legatura cu asta. Are si messengerul rolul lui in poveste, dar Amy l-a cunoscut pe Cristi cat era deja in Romania. :) Mai departe... urmeaza filmul in 2 saptamani.

Nu as vrea sa scriu atat de mult incat sa va plictisesc... o sa incerc sa fiu scurt. :) In primul rand, Amy si Cristi sunt crestini si fac parte din Alfa Omega. Habar nu aveam ce inseamna asta, dar nu mi-a luat timp sa-mi dau seama. Nu am vazut in viata mea un eveniment la care toti (dar absolut toti) invitatii sa fie cu adevarat fericiti ca sunt acolo. Pentru prima data de cand sunt fotograf de nunta, fotografiile de grup au fost o placere si nu a trebui sa intervin cu nimic in a-i aranja sau a-i face sa zambeasca. Toata lumea era fericita.

Apoi ceremonia religioasa care a fost atat de diferita fata de tot ceea ce vazusem inainte... Totul s-a petrecut in aer liber si a fost prima oara cand am fost atent (fara sa vreau in mod special asta) la ce spunea pastorul. S-a cantat, s-a dansat iar cand ceremonia s-a terminat, ei s-au departat de pastor pentru a primi felicitarile de la invitati pe Nat King Cole - Love (http://www.youtube.com/watch?v=A7U5ta4H2G4) si dansau... ! Ce poate fi mai frumos de atat!

Iar perecerea a fost minunata. Prietenii lor au cantat minunat (o parte din ei membrii in trupa The Marker) si s-a dansat pana dimineata (desi ei credeau ca totul se va termina in jur de 12 noaptea).

Si nu in ultimul rand, Amy si Cristi m-au impresionat prin felul lor de a fi, prin iubirea lor sincera, prin veselia si atentia deosebita fata de tot ce s-a intamplat in cea mai fericita zi a lor de pana acum. Si nu au obosit deloc pe toata durata zilei si am fi continuat sedinta foto fara ca ei sa se plictiseasa pentru ca au vazut in asta o ocazie perfecta de a fi unul cu celalalt singuri inainte de ceremonia religioasa si petrecere.

Si as putea continua, dar mai bine va las sa va uitati la fotografii. Ele sper sa va spuna mai multe. Amy si Cristi, o spun fara sa ma feresc, dar nunta voastra chiar a fost printre cele mai frumoase la care am fost. Daca aveati dubii ca spun asta la fiecare nunta la care merg... nu! E oficiala treaba! :) Si felicitari! Sunteti atat de frumosi impreuna incat reusiti sa-i inspirati si pe altii sa fie mai buni. Asta este sublim la o fiinta umana!

Cu drag,
Marius

PS: Anul viitor e un an al premierelor si pentru mine. :) Vor fi multe multe schimbari. Hai sa spunem deocamdata ca m-am hotarat sa fac lucrurile un pic "diferit". :) Cei care au deja nunta cu mine anul viitor sa nu-si faca griji, nu vor fi schimbari majore si in nici un caz in rau. Toate la timpul lor! :) Voi scrie mai multe la sfarsitul sezonului.
PPS: Iti multumesc Mihai pentru ajutor. Mihai Iovanov mi-a fost asistent, dar si al doilea fotograf la nunta lor. Daca sunteti curiosi sa-i vedeti fotografiile, intrati aici. Va asigur ca viziunea lui este un pic diferita de a mea si veti vedea lucruri noi acolo. Felicitari pentru fotografii, Mihai! Pe partea de nunta, sunt cele mai bune facute de tine pana acum. :)