Jun 17, 2014

Marius Barbulescu Workshop #1 - Gabriela & Cristi, Bucharest, Romania



Acum o saptamana am inceput o noua aventura si am pornit la drum fara sa stiu ce ma asteapta: primul meu workshop. Nu aveam nimic pregatit acum 2 luni cand l-am anuntat si sa-ti faci autoanaliza nu e un lucru usor! :) Dar cele doua zile s-au terminat si o spun cu dor... si nu ma asteptam. Inainte de acest workshop nu eram sigur daca voi mai face asta vreodata sau nu... acum sunt sigur ca da! Poate nu anul acesta, dar anul viitor cu siguranta.
Le multumesc toturor celor care au participat pentru increderea lor in mine, pentru rabdare si pentru ca am invatat de la ei si din toata aceasta experienta mai multe lucruri decat isi imagineaza. Le multumesc si celor care m-au ajutat sa organizez acest workshop (Vali si Mihai, dar si Stefaniei de la Joie de Vivre si fetelor de acolo care au avut grija sa nu ne lipseasca nimic tot timpul), dar si lui Marian Cristea (www.mcristea.ro) care m-a ajutat mai ales la partea de sedinta foto sa reusesc sa trec pestre tracul de a fotografia cu 15 oameni in spate (si nu numai)! :) Si un si mai mare multumesc Gabrielei si lui Cristi pentru ca au acceptat sa le fotografiez sedinta foto de logodna (a doua) cu atat de multi oameni in jurul lor. Am fost inconjurat de prieteni de la inceput pana la sfarsit si petrecerea de la final a fost . Mii de multumiri tuturor si pe curand, prieteni dragi! Sper ca tot ce am impartasit cu voi sa va ajute sa ajungeti si mai aproape de visul vostru. Eu simt ca suntem acum impreuna pe acelasi drum.
Cu drag,
Marius
PS: E timpul pentru mine acum sa turez toate motoarele pentru ca incepand cu saptamana viitoare voi incepe sa postez aici primele nunti din noul sezon!
PS2: Iti multumesc Vali pentru pozele de mai jos facute in timpul sedintei foto! ;)