Nov 8, 2016

Maria & Florin - Bucuresti, Romania


Maria si Florin sunt primii clienti care au semnat cu mine pentru anul 2016 si asta se intampla acum aproape doi ani. Citeam surprins si entuziasmat mesajele lor si asteptam cu nerabdare sa-i cunosc. Au fost curajosi si au acceptat invitatia mea de a fi cuplul pe care sa-l fotografiez la primul meu workshop de anul trecut si, dupa cum am spus si atunci, mi s-a parut ca aproape am "trisat" cu ei. Super draguti, naturali si spontani, doar un pic speriati cand au vazut 15 fotografi care le urmareau fiecare gest, s-au adaptat rapid si m-au ajutat enorm sa duc la bun sfarsit sesiunea foto.
Le-am promis atunci ca la nunta voi fi mai discret si cred ca m-am tinut de promisiune. Doar ca la nunta lor eram deja prieteni si m-am bucurat parca si mai mult sa fiu alaturi de ei in acea zi. Si ce zi faina am avut... dupa chipul si asemanarea celor 2. :)
Intre timp am devenit si colegi de munca (ei sunt Despa Films si compatibilitatea mea cu ei este de 100% ca viziune asupra unei nunti, ii recomand din toata inima) si ma bucur ca anul viitor o sa lucram impreuna. Eu sper sa fie tot mai multe evenimente. Daca ne intalnim si in formula completa (Andrada Sas was in the house), si mai bine! :)
Maria si Florin, va multumesc din suflet pentru rabdare, intelegere si prietenie!
Cu drag si pe curand,
Marius