Aug 25, 2010

Nunta Doina & Adrian



Daca nu va mai aduceti aminte de Doina si de Adrian, va recomand sa intrati aici pentru a le vedea sedinta foto de logodna facuta in luna februarie! :)
Am reusit sa raman in urma cu toate postarile si urmeaza foarte multe in lunile urmatoare. Imi pare rau! Ma bucur totusi ca anul acesta am avut parte numai de cupluri intelegatoare si rabdatoare. S-au schimbat destul de multe in felul meu de a lucra, inclusiv timpul de prelucrare al tuturor fotografiilor care, in loc sa se restranga, s-a dublat.
Dar sa va spun cateva cuvinte despre nunta lor. Ea nu si-a dorit o sedinta foto cu Adrian in ziua nuntii, ci cu domnisoarele de onoare. Am spus ok, stiam ca vor avea la doar cateva zile o alta sedinta foto si am fost destul de linistit. Petrecerea a fost jumatate traditionala (machedoneasca) si jumatate moderna (dj), dar toata lumea a fost fericita de cum s-a impartit muzica. :) Sunt sigur ca pentru prietenii Doinei din Danemarca a fost o experienta foarte interesanta. :)
Sedinta foto am facut-o la cateva zile dupa nunta in cateva locatii, dintre care si Palatul Bragadiru. Eram curios de locatie, vazusem multe fotografii facute acolo si recunosc ca mi-a fost teama sa nu repet cadrele vazute la multi fotografi din Romania. Nu stiu daca am reusit, dar chiar m-am straduit. :)
Va multumesc, Doina si Adrian, ca m-ati invitat ca fotograf la nunta voastra si sper ca la partea de sedinta foto sa fie ce v-ati dorit. Nu am putut sa fac totul prea fashion sau prea funny, nu e tocmai stilul meu, dar m-am straduit sa le imbin cat am putut de bine. A fost o provocare si pentru mine, recunosc. :)

Cu drag,
Marius

PS: La nunta m-a asistat Mihai Iovanov, iar la sedinta foto Marian Cristea. Alte fotografii cu cei doi veti putea vedea doar pe blog-ul lui Marian, cel mai nou (dar nu si cel mai tanar ;) ) asistent si fotograf cu care lucrez. :) Inceputul e foarte bun si pentru el si sunt sigur ca anul viitor va ajunge acolo unde isi doreste. Ma bucur ca-l pot ajuta, dar trebuie sa recunosc ca ma bucur si eu la randul meu de ajutorul lor. :) Va multumesc mult!