Sep 10, 2010

Nunta Angelica & Marius



A doua nunta in Moldova si ultima pe anul acesta. :) Oameni foarte ospitalieri si darnici, ar fi fost foarte usor sa uiti ca esti fotograf si sa incepi sa te simti ca un musafir si ca un invitat la nunta lor. :)
Angelica este poate cea buna cunoscatoare a pietei foto din Romania dintre toate miresele de anul acesta. :) Faptul ca s-a oprit la mine e si pentru mine o surpriza si ii multumesc. Spre deosebire de anul trecut, anul acesta m-am intalnit cu o multime de cupluri care se mai intalnisera inainte cu inca vreo 2-3 fotografi. Eu sunt sigur ca in urmatorii ani clientii vor sti dinainte ce-si doresc de la fotografiile lor si isi vor gasi exact un fotograf pe gustul lor mult mai usor decat acum si in Romania, fara sa conteze prea mult pretul. Adevarul este ca nici nu mai sunt 4-5 fotografi buni in tara ca acum 4 ani si sa nu ai de unde alege... acum sunt zeci si probabil ca vor fi sute in urmatorii 3-4 ani. Singulul lucru pe care eu mi l-as dori de la piata foto de nunta din Romania este putin mai multa originalitate, inclusiv din partea mea. M-am bucurat nespus de mult zilele trecute parcurgand blog-urile colegilor mei si vazand la multi dintre ei un progres remarcabil de la o nunta la alta, dar nu numai atat, ci si dorinta de a schimba ceva mereu. E clar ca toti vrem mereu altceva si ca nu avem o reteta pentru fiecare eveniment la care participam si sper sa fie asa mereu.
Angelica s-a ocupat foarte bine de toate pregatirile si isi lasase suficient timp si pentru sedinta foto, dar din pacate nu am avut vreme prea buna. Am avut totusi cateva zeci de minute fara ploaie si am profitat din plin de ele. :) Mai in gluma, mai in serios, i-am spus in drum spre locul unde urma sa fotografiem ca exact in momentul cand ne vom da jos din masina ploaia se va opri. Asa a si fost! :) Iar cand ne-am urcat in masina... bineinteles ca a inceput din nou sa ploua. Sincer sa fiu, nu e prima oara cand mi se intampla asta. Sunt un tip destul de norocos cand nu vine vorba de bani, evident! :)
Felicitari pentru tot, Angelica si Marius! Eu va multumesc din suflet in primul rand pentru rabdarea cu care ati asteptat aceste fotografii. Va astept la inca o sedinta foto, sa nu uitati asta! :)

Pe curand,
Marius

PS: Mii de multumiri si lui Marian pentru ajutor. Daca intrati pe blog-ul lui veti putea vedea si cateva fotografii, dar si cateva ganduri legate de experienta lui la aceasta nunta alaturi de mine. :)

PS2: Timp de doua saptamani site-ul si casuta de mail nu mi-au functionat. Imi cer scuze, in special celor care mi-au trimis probabil un mail iar eu nu le-am putut (si nici nu voi putea) raspunde.