Sep 25, 2010

Nunta Daniela & Cosmin




Daniela si Cosmin m-au surprins prin originalitatea locatiei, dar si prin dorinta lor de a-si face nunta exact asa cum isi doresc ei. Pot spune ca a fost cea mai "englezeasca" nunta la care am participat pana acum. Totul s-a petrecut intr-o atmosfera calma si organizata pana am ajuns la local, unde petrecerea a tinut, cum era de asteptat, pana spre dimineata. :)
Va multumesc din suflet pentru rabdarea voastra. Sper ca asteptarea sa fi meritat si abia astept sa ma vad cu voi saptamana viitoare. :) Nu pot sa uit ca acum o saptamana Daniela m-a sunat nu sa ma intrebe de fotografii, ci sa ne scoata in oras. Stia ca aveam o groaza de lucru si s-a gandit ca o iesire ne-ar face bine. Cu o asa atitudine, avand in vedere ca am intarziat cu fotografiile lor, e imposibil sa ramai nepasator si sa nu-i indragesti. Sunteti super draguti, multumesc mult de tot! :)
Cu drag,
Marius

PS: In curand voi posta prima mea sedinta foto TTD... desi nu sunt fan acest nume, trash the dress, de data asta chiar se potriveste. :) As vrea totusi sa nu o numesc TTD... aveti vreo idee? :) Cel mai bine ar fi sa o vedeti mai intai, asa ca "see you soon!"! :) Apropo de asta, iti multumesc Marius pentru ajutorul dat la aceasta nunta. Fotografii de la acelasi eveniment le puteti vedea si pe blog-ul lui.