Nov 18, 2011

Denisa & Marius


Cu fiecare din cei pe care ii fotografiez incerc sa vorbesc in timpul primei lor sedinte foto cat mai mult pentru ca vreau cu adevarat sa ii cunosc mai bine. Cateodata imi dau seama ca poate am vorbit prea mult... mi se intampla destul de des. :) Am si momente cand simt nevoie de liniste (o sedinta foto fara mine vorbind atat de mult... sunt curios ce ar iesi. Sigur voi incerca asta cu doi prieteni buni.) Cu Denisa si Marius am avut mereu impresia ca daca as incerca mai mult sa le sugerez cum sa stea si ce sa faca as strica ceva. Asa ca ne-am plimbat destul de mult la sedinta lor foto de logodna si am incercat sa-i las cat mai mult sa fie asa cum sunt sigur ca sunt ei in fiecare zi, adica extrem de sinceri si cu adevarat indragostiti. :)
Ziua nuntii lor a fost una plina de surprize, prieteni dragi si distractie pe masura, dar si emotii si multa bucurie din partea celor doi. Sper sa fi reusit sa le redau "povestea" in pozele urmatoare! Pe curand!
Cu drag,
Marius

PS: Multumesc Florin Haragas pentru ajutorul dat la aceasta nunta. Sper ca te-ai si distrat, ai fost o companie placuta si un coleg de nadejde. :)