Nov 5, 2011

Georgiana & Ionut



La nunta aceasta am fost mai relaxat ca niciodata. :) Veneam dupa o experienta extrem de placuta departe de Romania (in curand pe blog, bineinteles... Raluca, inca putina rabdare :))) si pot sa spun ca a fost una dintre cele mai faine saptamani din acest an pentru mine.
Desi nu-l intalnisem inainte de nunta pe Ionut, din primul moment in care l-am vazut mi-am dat seama ca lucrurile nu au cum sa mearga rau. Georgiana, un pic ingrijorata de felul in care vor decurge evenimentele, a trecut prin toate emotiile nuntii lor cu multa eleganta si optimism, dar am eu impresia ca lucrurile au devenit si mai usoare pentru ea in momentul in care l-a vazut pe Ionut. Ceremonia relioasa a fost catolica si a avut loc la Catredrala Sf. Iosif si, ca de obicei, totul a fost minunat (in calitate de privitor, mai ales daca nu esti catolic, e chiar spectaculos) si emotionat pentru toti invitatii (mai ales pentru parintii lor).
Petrecerea, in ton cu restul nuntii, a fost exact cum ma asteptam: putine pauze si foarte multe poze, multi prieteni pusi pe distractie si, sunt sigur, o seara pe care multi nu o vor uita prea curand.
Desi am furat cateva poze cu ei doi si in ziua nuntii, sedinta lor foto am programat-o la fix o luna dupa nunta lor si a fost prima si singura sedinta foto la mare de anul acesta. :) Va multumesc pentru asta! Si nu in ultimul rand, mii de multumiri pentru rabdarea cu care ati asteptam si voi aceste poze. Sper sa fi meritat asteptarea si sa se vada si din poze de ce spun ca nunta voastra a fost una dintre cele mai frumoase la care am fost anul acesta.
Cu drag,
Marius

PS: Mii si mii de multumiti Irinei si lui Robert de la www.cromatica.ro care m-au ajutat si mi-au tinut locul la cununia lor civila. Nu stiu ce m-as fi facut fara voi. Ca sa nu mai spun ca ati facut si o treaba excelenta. ;) E minunat sa stii ca te poti baza in situatii de genul asta pe adevarati profesionisti si prieteni.