Nov 24, 2011

Oana & Ionelas



Pe Oana si Ionelas nu ii mai vazusem decat in cateva poze pe facebook inainte de nunta lor pentru ca ei nu mai locuiesc in Romania. S-au intors acasa pentru a-si face nunta si pentru a-i vedea fericiti pe parintii si prietenii lor. Si cu siguranta au reusit sa faca asta pentru ca in preajma lor este imposibil sa nu simti cum te umpli de energie si de optimism. :)
Cand am ajuns in Novaci (orasul natal al lui Ionelas) cu o zi inainte de nunta lor le-am propus sa urcam cat de sus putem sa mai prindem cateva raze de soare. Era deja aproape de apus, dar si singura sansa de a ii cunoaste un pic mai bine inaintea nuntii lor. M-am bucurat ca au acceptat, desi mai aveau o gramada de treaba de facut. Mi-au povestit cate ceva despre nunta lor si recunosc ca initial am avut emotii pentru ca ei au avut o nunta traditionala si stiam ca nu va mai fi timp pentru sedinta foto in ziua nuntii. M-am inselat, ei au facut tot posibilul sa le ramana un pic de timp si pentru asta. Si mai mult decat atat, anul viitor e posibil sa ne revedem la inceputul verii in Londra. :)
Oana si Ionelas, sper ca aceste poze sa va faca mereu sa zambiti. Si mii de multumiri pentru rabdare. Sper din suflet ca anul viitor sa ne revedem!

Cu drag,
Marius

PS: Ii multumesc si lui Cristi Stan, prietenul meu vechi (prietenia e veche, el nu chiar ;)) pentru ca a fost un coleg de nota 10, dar si poate cel mai placut si interesant om pe langa care am lucrat si voi lucra vreodata.