May 10, 2012

Andreea & Teodor



Am avut o singura nunta amanata anul trecut... aceasta! :)) Cei doi s-au lasat asteptati sa faca pasul acesta si sunt convins ca nu sunt singurul care se bucura ca nunta lor a avut loc anul acesta (in sfarsit, ar spune unii) si nu pentru ca erau nesiguri pe casnicia lor, ci din lipsa de timp (si pe ei chiar ii cred cand imi spun ca sunt foarte ocupati). Dar asteptarea a meritat din plin pentru ca nunta lor a fost exact asa cum si-au dorit. I-am simtit toata ziua extrem de fericiti si toata energia cred ca a venit si din partea rudelor si prietenilor apropiati care au fost langa ei toata ziua, plini de bucurie si afectiune pentru cei doi. A fost o placere sa fiu langa ei si ceva ma face sa cred ca o sa-i revad curand la un alt eveniment important din viata lor. :) Abia astept!

Nu e prima nunta din 2012 (nunta Anei si a lui Alexandru a fost tot in 2012 - in ianuarie), dar e nunta care deschide pentru mine noul sezon si un lung sir de postari. As putea spune ca va fi un pic altfel, dar ramane de vazut! Pe curand! :)

Cu drag,
Marius

PS: De anul acesta, toate slideshow-uri vor putea fi vazute la sfarsitul fiecarei postari (in jur de 140-160 de poze, deocamdata doar in varianta SD, deci nu dati full screen). Pentru parola si pentru a vedea varianta HD, contactati-i pe cei doi. ;)