Jan 18, 2013

Luciana & Ovidiu - Bucuresti, Romania


Luciana si Ovidiu cred ca vor sari peste textul acesta (mai ales Luciana... a asteptat muuuuuult aceste poze), asa ca o sa fiu destul de scurt. Nunta a fost foarte frumoasa si eleganta, Ovidiu a fost cel mai atipic mire pe care l-am intalnit vreodata (fara sa intru in detalii, dar Ovidiu e un tip de nota 10, sa nu se inteleaga atipic in sensul negativ) si Luciana una dintre cele mai fotogenice si dragute mirese. 
Pentru mine nunta lor mi-a mai adus un mare mare castig, si anume... un prieten drag. Este vorba de Greg (numele intreg Grzegorz Kociela, imposibil de pronuntat, apropo), un fotograf polonez de nunta foarte talentat care traieste in Irlanda si care m-a insotit la aceasta nunta pentru ca a vrut sa vada cum este o nunta romaneasca. Si a vazut! :) Daca pana la petrecere nunta era exact ca o nunta din Irlanda (doar ceremonia religioasa fiind ceva diferit ca si locatie), petrecerea a fost sigur diferita si a avut noroc pentru ca anul acesta nu am mai avut o nunta cu taraf. Greg spune totusi ca se aseamana cu cele din Polonia. :) Il cred pe cuvant! :)) Daca sunteti curiosi sa vedeti cateva cadre facute de el la aceasta nunta, intrati pe blog-ul lui. Oricum, ii multumesc mult, dar si sotiei lui, Iwona, pentru zilele petrecute impreuna. Sunt doi tipi fantastici (in curand 3)! :))
Luciana si Ovidiu, va multumesc mult pentru incredere si rabdare! Sper ca ce veti vedea mai jos sa va placa si asteptarea asta sa nu fi fost degeaba! :) 
Pe curand!
Cu drag,
Marius

PS: Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari (si sunt in jur de 130 de fotografii in el) si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD (https://vimeo.com/57674943), contactati-i pe cei doi. Si nu uitati sa va puneti castile in urechi! :)) 














































Slideshow Luciana & Ovidiu - 29th of September 2012 from Marius Barbulescu on Vimeo.