May 15, 2013

Dana & Zoli - Bucuresti, Romania



M-am intors! :) Nu stiu ce-mi rezerva anul 2013, dar inceputul imi da speranta ca totul va fi ok. Norocul meu, am spus asta mereu, este ca oamenii pe care ii intalnesc si care isi pun toate increderea in mine inteleg foarte bine ceea ce incerc eu sa fac si toata presiunea (uriasa, de altfel) vine doar din partea mea sa fiu cat mai atent si mai "in forma", iar ei... ei ma salveaza mereu. Nu cred ca totul este intamplator si nu exista accidente, cum spunea broasca testoasa in Kung-Fu Panda. :) Dar uit asta mereu si emotiile mele sunt aceleasi la fiecare nunta. Nu exista vreun moment in care sa tin aparatul in mana si sa fiu 100% increzator ca voi fi cel pe care si-l doresc ei si de multe ori. Ma intorc acasa si uit ce am facut, cum am facut si de ce am facut totul intr-un fel sau altul. Daca o sa-mi pierd vreodata intuitia, o sa ma las de fotografie pentru ca e clar ca doar intuitia ma tine "in viata".
Dana si Zoli m-au surprins mai mult poate decat toate cuplurile cu care am lucrat pana acum. Din intalnirea pe care am avut-o cu cateva luni inainte de nunta, nimic nu ma anunta ca va fi un eveniment atat de dinamic si vesel, dar am intuit ca nu poate fi o intamplare faptul ca m-au ales, mai ales ca ei stiau ceea ce fac. Si nu am gresit, nunta lor a fost cu adevarat speciala si sper sa fi fost la inaltimea asteptarilor pentru ca nu am dus lipsa de nimic. Petrecerea, in mod special, mi-a umplut cardurile rapid pentru ca a fost exact asa cum imi inchipui eu ca trebuie sa fie orice petrecere de nunta... cat mai rock si cat mai exploziva. :) 
Dana si Zoli, va multumesc din suflet pentru acest inceput de an si nu numai si sper din suflet sa va placa ce o sa vedeti mai jos! Si distractie placuta diseara la concert! ;) 
Pe curand!
Cu drag,
Marius

PS: Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari (si sunt in jur de 140 de fotografii in el) si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD (https://vimeo.com/66224943), contactati-i pe cei doi. Si nu uitati sa va puneti castile in urechi! :))






























Slideshow Dana & Zoli - 9th of March 2013 from Marius Barbulescu on Vimeo.