Jul 4, 2013

Oana & Robert - Bucuresti, Romania


M-am intors! Stiu, am mai spus asta, dar de o luna si jumatate chiar s-a deschis oficial sezonul nuntilor in Romania (si nu numai) si e timpul sa ma pun serios pe treaba. Anul acesta m-am organizat mai bine, am rezistat tututor tentatiilor si am reusit sa-mi las si eu un weekend liber pe luna pana in noiembrie. Nu a fost usor, credeti-ma, dar sunt fericit ca am facut asta pentru ca lucrez singur (si imi place) si imi doresc sa termin totul la timp anul acesta (nu e o promisiune, apropo!). :))
Nunta Oanei si a lui Robert a inceput destul de greu pentru mine... sa lucrezi cu un videograf care vine cu o echipa intreaga dupa el la pregatiri (in totat 3 oameni si mult echipament dupa ei) e o provocare. Daca as fi stiut, sigur i-as fi rugat sa limiteze numarul celor care filmeaza la pregatiri. Sunt convins ca s-ar fi descurcat foarte bine si daca erau mai putini. Pana la urma totul a fost ok si ma felicit (e un blog personal, pot sa fac asta!) ca am separat sedinta foto de cea video. :)) Oana si Robert s-au bucurat din plin de acea zi si toata energia lor i-a inspirat pe toti ceilalti invitati, inclusiv pe mine. Felicitari, Oana si Robert, si sper din suflet sa va placa ceea ce veti vedea mai jos. Ar mai fi multe de spus, dar cred ca sunteti mult mai curiosi sa vedeti pozele decat sa cititi ce scriu eu aici. :)
Pe curand!
Cu drag,
Marius

PS: Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari (si sunt in jur de 120 de fotografii in el) si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD (https://vimeo.com/69660234), contactati-i pe cei doi. Si nu uitati sa va puneti castile in urechi! :))


























Slideshow Oana & Robert - 18th of May 2013 from Marius Barbulescu on Vimeo.