Apr 27, 2014

Diana & Fred - Bucharest, Romania



Prima nunta din 2014! Cu Diana si Fred m-am intalnit cu foarte putin timp inaintea nuntii lor si nici prin gand nu-mi trecea cu cateva zile inainte de Anul Nou ca voi fotografia o nunta chiar de ziua mea, pe 18 ianuarie. Si pentru ca nu aveam de gand sa dau vreo petrecere, nunta aceasta a venit la fix. Plus ca am fost recomandat de catre Irina si Andrei, doi prieteni si fosti clienti din 2010 foarte draguti (http://www.mariusblog.com/2010/12/irina-andrei.html). Dupa ce i-am intalnit, m-am convis ca facusem o alegere foarte buna. Diana si Fred, dupa cum o sa vedeti mai jos, sunt foarte draguti si romantici (nu o sa cad in capcana stereotipurilor de genul "Fred e francez, francezii sunt romantici!", dar chiar asa e in cazul lui), dar si plini de viata si foarte amuzanti. Nunta a fost eleganta si foarte relaxata, cu multe lumanari, discursuri si surprize din partea invitatilor. Petrecerea... traznet! :)
Diana si Fred, sper din suflet sa va placa pozele de mai jos! Eu m-am simtit minunat alaturi de voi si prietenii vostri si chiar pot sa spun m-am distrat de minune de ziua mea. Si va multumesc si pentru ca mi-ati cantat in masina in drum spre biserica "La multi ani!". A fost momentul serii pentru mine! :)

Pe curand!
Cu drag,
Marius

PS: Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari  si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD (https://vimeo.com/93031396), contactati-i pe cei doi. Si nu uitati sa va puneti castile in urechi!   

Slideshow Diana & Fred - Bucharest, Romania from Marius Barbulescu on Vimeo.