Jul 2, 2014

Carmen & Florin - Sinaia, Romania



Prima nunta dupa o pauza de cateva luni si una foarte interesanta pentru mine. In Sinaia a plouat mai tot timpul in acele zile, dar ei au fost norocosi si vremea a tinut cu ei exact cat a fost nevoie sa nu alergam prin ploaie (desi ar fi fost interesant... dar numai pentru mine:))! Carmen si Florin au organizat totul cu grija si mult calm si sa faci asta de la distanta mi se pare cu adevarat o provocare. A fost o nunta intima si eleganta, cu o petrecere faina si energica. Felicitari, Carmen si Florin, si va multumesc pentru incredere! Sper ca pozele de mai jos sa va readuca acasa de fiecare data!
Pe curand!
Cu drag,
Marius

PS: Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari  si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD (https://vimeo.com/87613501), contactati-i pe cei doi. Si nu uitati sa va puneti castile in urechi!   

PS2: La aceasta nunta Bogdan Mita m-a insotit si m-a ajutat tare mult! Iti multumesc mult, Bogdan! Doua poze sunt facute de el si procesate de mine (cea cu fetita din biserica si cea cu cei doi de la petrecere care se stramba). Bravo, Bogdan! Ai inceput foarte bine aventura ta in fotografia de nunta! :)



Slideshow Carmen & Florin - Sinaia, Romania from Marius Barbulescu on Vimeo.