Dec 20, 2014

Narcisa & Florin - Bucharest, Romania

Am simtit inca din primul mesaj al Narcisei ca aceasta nunta va fi organizata perfect, dar si cu multa personalitate. Nu m-am inselat. Si pentru ca toate lucrurile au mers atat de bine, le-a ramas o gramada de energie pentru ringul de dans (o energie molipsitoare) si cred ca acest lucru se vede si in pozele de mai jos. M-am bucurat de toate increderea si rabdarea lor si nu pot decat sa le multumesc din suflet pentru asta. Ma simt foarte norocos de fiecare data cand simt ca pot lucra fara sa-mi fac griji. Cu oameni ca voi eu reusesc sa cresc si sper sa nu ma opresc prea curand. Astept cu nerabdare sa lucrez la albumul vostru de nunta. :)
Aceasta este ultima nunta postata aici in 2014, dar revin la inceputul anului viitor. Nu am terminat! Pana atunci, Sarbatori fericite si linistite! ;)
Cu drag,
Marius

PS: Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari  si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD (https://vimeo.com/114966833), contactati-i pe cei doi. Si nu uitati sa va puneti castile in urechi!    



Narcisa & Florin - Bucharest, Romania from Marius Barbulescu on Vimeo.