Sep 20, 2018

Mihaela & Tudor - BlackSeaRama Golf & Villas, Balchik, Bulgaria




Dupa întâlnirea cu Mihaela si Tudor imi aduc aminte ca am scris doar atat in calendar in dreptul datei nuntii lor: "nunta tare de tot". Ideea lor de a organiza totul in Bulgaria mi s-a parut foarte buna, curajoasa si originala, mai ales ca un resort precum BlackSeaRama pe malul marii in Romania nu exista. Efortul avea sa fie urias, dar ei erau convinsi ca va merita. 
La cateva zile dupa evenimentul lor mi-am dat seama ca am ramas cu un sentiment ciudat de la nunta lor care nu poate fi exprimat foarte corect in cuvinte, as zice un fel dor de ei si de toata energia din jurul lor. Acea notita, "nunta tare de tot", este superficiala si descrie doar in proportie infima ceea ce am simtit si am vazut acolo. Nunta lor a avut suflet si s-a simtit in fiecare detaliu, in fiecare imbratisare si in fiecare lacrima de bucurie din ochii celor prezenti acolo. Plus frica ca as putea fi muscat de o vipera in amfiteatrul de acolo, locul ceremoniei religioase. Nu stiu nici acum daca era o gluma a angajatilor de acolo sau nu! :) 
Mihaela si Tudor, nunta voastra a fost Raiul fotografilor de nunta pana la ultimul detaliu. :) Felicitari si multumiri sincere pentru încrederea in mine. 
Pe curand,
Marius

PS: Norocul meu a fost ca am fost insotit de aceasta nunta de Alex Bogdan (www.abfoto.ro) si de Ioanid (Iani) Apostol, prietenul lor si cel care m-a recomandat. Printre pozele de mai jos sunt si 5 fotografii care le apartin lor. Mii de multumiri, Alex si Iani, ati facut o treaba minunata!