Mar 23, 2009

Ultimele pregatiri!

Mi-am propus ca in acest an sa nu particip la mai mult de 15 nunti. Din pacate, datorita numarului mare de cereri, a trebuit sa refuz cateva. Cel mai comun motiv este data deja rezervata. Al doilea motiv este ca nu fac doua nunti intr-un singur weekend. Al treilea: nunta la distanta prea mare de Bucuresti. Alt motiv ar fi suprapunerea cu o data importanta pentru familia mea (zile de nastere, aniversare 2 ani de casatorie etc.). Un ultim motiv ar fi ca nu fac mai mult de 3 nunti intr-o luna si as prefera chiar sa nu fie mai mult de 2 consecutive (weekend-uri succesive). Stiu, sunt cam multe motive de a refuza o data, dar incerc sa gasesc un echilibru intre viata de familie, fotografie si serviciu.

Anul 2009 este deosebit de important pentru mine si familia mea. Dupa cum am spus si in primul post de pe blog, este un nou inceput. Avem deja 11 evenimente pentru care ne pregatim si vreau ca fiecare din ele sa aduca ceva nou in portofoliul nostru. De fapt, imi doresc ca fiecare nunta sa fie o provocare in a alege cele mai bune fotografii. Nu e o surpriza daca spun ca fac fotografie de nunta in primul rand pentru mine. Credeti-ma, sunt foarte exigent si in felul asta profitati si voi de egoismul meu. In al doilea rand, sunt pe deplin constient de importanta fiecarui eveniment la care voi lua parte. Din cauza asta nu ma aglomerez si fiecare client cu care ma intalnesc are garantia ca eu voi fi odihnit, concentrat si creativ in data aleasa de ei. Mi se pare firesc si de bun simt. Ca fotograf de nunta nu ai voie sa ai o zi proasta.

Bineinteles ca sotia imi este alaturi si impreuna ne ocupam de tot ceea ce inseamna micuta noastra afacere de familie. Luam totul cat se poate de personal si vrem ca implicarea noastra sa se vada si in fotografiile pe care le vom face si de acum inainte. Noi stim ca e loc intotdeauna de mai bine si nu vrem sa ne oprim niciodata din evolutie. Imi place sa spun de fiecare daca ca urmatoarea nunta va fi cea mai frumoasa nunta a anului. E adevarat! Pana la urmatoarea... si tot asa. Desi pot spune la sfarsitul fiecarui eveniment ca nu puteam face totul mai bine, stiu intotdeauna ca data viitoare chiar va fi si mai bine, indiferent de conditii.

Am avut multe intalniri saptamanile acestea. Avem lunile mai si iulie complet ocupate. Sunt nerabdator sa va ofer tot ce am mai bun si sunt sigur ca vom colabora excelent. Multi dintre voi ati ales si sedita foto de logodna (pre-wedding), asa ca ne asteapta o luna aprilie foarte aglomerata.

Aveti in bara din dreapta o lista cu datele disponibile pe anul 2009. Daca se elibereaza una din datele deja rezervate (afisate pe site-ul nunta.mariusbarbulescu.ro - portofoliu), voi actualiza mai rapid lista de pe blog.

Cam atat! In curand vin si cu alte noutati. Pregatesc un album foto pentru mirii din ianuarie si voi publica si pe blog cateva pagini de design si un nou slideshow cu rezumatul nuntii lor.

O saptamana frumoasa!