May 7, 2010

Nunta Carmen & Adrian



Iata si prima nunta pe anul 2010. Mi-a luat mai mult timp decat mi-as fi dorit sa o postez pe blog, dar sper ca de acum sa pot pune ceva nou pe blog in fiecare saptamana. :)

Carmen si Adrian au avut o nunta foarte organizata si au acordat fiecarui detaliu o atentie deosebita. Era imposibil sa nu iasa foarte bine. :) Am avut timp si de sedintele foto (sper sa nu mai am ocazia de a ma plange de lipsa timpului anul acesta) iar petrecerea a fost tare antrenanta si vesela. Eu nu pot decat sa le multumesc pentru increderea lor in mine si sa le promit ca vor vedea toate fotografiile cat de curand. :) Cu ei urmeaza sa am inca o sedinta foto. Abia astept! Avem de gand sa plecam destul de departe din Bucuresti si sunt sigur ca va iesi tare fain. Intre timp am reusit sa schimb cate ceva in bagajelul meu foto si abia astept sa le folosesc (cateva obiective noi).

La aceasta nunta am mers impreuna cu Mihai Iovanov care a fost un partener excelent si de mare ajutor. Multumesc, Mihai! Va invit sa intrati si pe site-ul lui pentru a-i vedea fotografiile (85 1.8... :)) - e ca si luat Mihai)!