Jun 1, 2011

Andra & Andrei


Pe Andra am cunoscut-o prima oara la sedinta foto de logodna a fratelui ei (nu trebuie decat sa va uitati un pic mai jos la ultima postare din 2010 pentru a-l vedea impreuna cu Alina :)). Era in Bucuresti si Andrei, frate grijuliu si iubitor, nu a vrut sa o lase singura cateva ore, mai ales ca distanta dintre ei e destul de mare si nu apuca sa se vada decat de cateva ori pe an. Nu stiam atunci ca se va casatori anul acesta, probabil ca as fi incercat sa ii fac o impresie mai buna :)), dar chiar si asa, la nunta lui Andrei si a Alinei mi-a spus ca le-ar placea sa ma invite sa le fotografiez nunta. Singurul impediment era drumul lung pana la Baia Mare, dar asta s-a rezolvat usor cu biletele de avion luate de timp. Si uite asa, impreuna cu Monica, sotia mea (care apropo, este cea mai buna fotografa din lume pentru mine;)), am pornit spre Baia Mare gata de prima nunta din acest an.

In toate cele 4 zile petrecute in Baia Mare am avut poate cele mai mari emotii de cand fac fotografie de nunta. Poate si pentru ca e prima mea nunta de cand sunt fotograf full time, si prima nunta din sezon... dar si pentru ca stiam ca nu as avea nici o scuza sa nu fiu in cea mai buna forma pentru ei. Nu o sa va dau detalii despre cum a fost nunta, sper sa se vada in fotografiile de mai jos. :) Emotiile mele s-au risipit usor pentru ca au avut grija sa ne faca sa ne simtim minunat acolo si le multumesc mult pentru asta (sa nu uitam de Ioana, prietena Andrei, la care am stat si care ne-a facut sa ne simtim ca acasa). :) Andra si Andrei, sper sa ajung la 1000 de evenimente, dar sunt sigur ca cele 4 zile petrecute cu voi vor ramane cu mine mult timp. A fost o experienta care ma face sa cred si sa simt ca o sa fac fotografie de nunta toata viata mea. :) Multumesc mult pentru asta!

Cu drag,
Marius

PS: Andrei si Alina ne-au devenit prieteni buni si nu o spun doar asa... ca sa fiu cool (vad ca acum toata lumea se imprieteneste foarte usor, mai ales fotografii), dar cu ei chiar s-a legat o prietenie sincera. Si Andrei ne-a facut o surpriza la care nu ma asteptam, un making of de la sedinta foto de logodna. L-am vazut ca filmeaza cate ceva, dar eram atat de absorbit de ce faceam ca am uitat imediat de el. Asa ca "meet me as I am" in clipul facut de el (la sfarsitul postarii). :)) Multumim mult, Andrei! :)