Sep 24, 2011

Iuliana & Cosmin


Inca o nunta rock si inca un prilej de bucurie pentru mine! :) Este clar, rockerii stiu sa se distreze si daca mai sunt si motociclisti... atunci lucrurile stau chiar mai bine. :))
Si daca nunta a fost exact cum si-au dorit-o ei, adica o mare petrecere alaturi de prietenii lor cei mai dragi (aici ii includ si pe parintii lor), sedintele foto au fost exact asa cum mi le inchipuiam eu ca vor fi cu ei. Mi se intampla uneori sa plec la drum cu sperante si asteptari mari si sa ma intorc acasa un pic dezamagit la gandul ca as fi putut face si mai multe lucruri cu doar un pic mai multa rabdare din partea cuplurilor. :) Din fericire, majoritatea celor cu care lucrez sunt ok, dar ei au fost chiar extrem de rabdatori. M-au lasat sa fac ce am crezut eu ca li se potriveste cel mai bine si sper din suflet ca am reusit.
Inchei aici si pentru ca este extrem de tarziu iar Iuliana si Cosmin asteapta, sunt sigur, aceste poze. Plus ca eu trebuie sa fiu odihnit pentru nunta de maine. Dar pot sa spun cu incredere "Pe saptamana viitoare!"! :)
Cu drag,
Marius

PS: Multumesc mult Andrei pentru ajutor (din nou)! :)