Jan 24, 2012

Lorena & Adrian - Paris


 Despre Lorena si Adrian v-am scris acum cateva luni de zile si aceasta este sedinta foto pe care atunci spuneam ca o voi pune pe blog. Orasul despre care va povesteam atunci este Paris. Cred ca m-as repeta daca v-as spune si eu de ce imi place mie orasul asta asa mult, toata lumea iubeste Parisul (aproape toata lumea ;) ). Acum vreo 4 ani am fost impreuna cu Eugen Calota acolo in interes de serviciu (atunci eram colegi de munca :) ) si am avut 3 saptamani la dispozitie sa ne plimbam si sa simtim Parisul asa cum este el... ciudat si misterios (eu asa il vad, e doar viziunea mea, unii il vad ca fiind un oras vesel. Puteti vedea o selectie a pozelor facute de mine acum 4 ani aici).
Pentru noi (Monica ma va insoti peste tot in afara tarii) aceasta calatorie impreuna cu Lorena si Adrian a insemnat mult mai mult decat aceasta sedinta foto. Am plecat din Bucuresti cu masina spre Paris duminica dupa-amiaza si am ajuns in Paris marti dimineata. :) Acum intelegeti ce vreau sa spun, nu? :)) Nu o sa va spun decat ca a fost una dintre cele mai faine calatorii de pana acum. Bineinteles ca si cei doi au contribuit in cea mai mare masura la asta. :)
Si iata pozele! In sfarsit... ar spune multi! :) E prima postare pe acest an si pana cand incepe oficial sezonul nuntilor mai am cateva lucruri de pus aici. Pe curand!
Cu drag,
Marius