Aug 24, 2012

Madalina & Vasile - Târgu Mureș, Romania



O nunta in Transilvania e mereu pentru mine un motiv in plus de bucurie si nu doar pentru ca sar peste o noapte pierduta (toate nuntile sunt de zi), dar si pentru ca, desi sunt bucurestean, ma simt mai apropiat de oamenii si locurile de acolo mai mult decat de locurile natale. Daca ar fi sa-mi aleg un loc din Romania unde m-as muta, sigur as alege un oras (sau orasel) din Transilvania.
Madalina si Vasile au zburat 7644.32 km pentru a-si face nunta acasa. I-am prins in "febra" pregatirilor cu o zi inainte de nunta si chiar daca nu ne mai vazusem niciodata Madalina si Vasile m-au primit rapid in cercul lor de prieteni cu bucurie si incredere, lucru care m-a ajutat enorm (avand in vedere ca nu cunosteam pe nimeni acolo) in ziua nuntii si la sedinta foto de a doua zi din Sighisoara. Nu o sa va povestesc mai multe despre nunta, mai bine va las sa vedeti pozele dar nu inainte de a le multumi pentru tot (in special pentru rabdarea cu care au asteptat aceste poze)! ;) Sper sa va revad cat de curand si, cine stie, poate ne vom vedea chiar in New York in viitorul apropiat! 

Pe curand!
Cu drag,
Marius

PS:  Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari (si sunt in jur de 150 de fotografii in el) si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD ( https://vimeo.com/48129309 ), contactati-i pe cei doi. Si nu uitati sa va puneti castile in urechi! :))









































Slideshow Madalina & Vasile - 9th of June 2012 from Marius Barbulescu on Vimeo.