Dec 20, 2012

Camelia & Tobi - Braila, Romania



Camelia si Tobi si-au invitat prietenii si familiile de prin mai toate colturile Europei la nunta lor din Braila (orasul natal al Cameliei) si pentru ca experienta lor aici sa fie memorabila, bineinteles ca organizarea a fost perfecta. Da, perfecta! Nemteasca. :)) Apropo, Tobi e neamt si pentru ca multi invitati erau nemti, consumul de bere la aceasta nunta a inlocuit consumul de vin sau de alte bauturi care se beau in mod obisnuit la nuntile romanesti. Credeam ca e doar o legenda. :)) Si chestia asta recunosc ca m-a amuzat pentru ca nu era ceva ce vedeam in fiecare weekend (invitati la nunta cu halbe de bere in mana), mai ales ca obiceiul asta s-a "raspandit" usor si printre ceilalti invitati. Cred ca se va vedea lucrul acesta si in pozele de mai jos.

Camelia si Tobi, va multumesc din suflet pentru incredere si rabdarea cu care ati asteptat aceste fotografii. Sper ca asteptarile voastre sa fie pe masura a ceea ce veti vedea mai jos. :)

Incepusem sa scriu aceste randuri in engleza, dar m-am razgandit! E ultima postare din acest an si vreau sa-mi iau la revedere de la 2012 in limba romana. :) Asa ca va las cu bine si va astept pe blog-ul meu si in ianuarie cand voi continua sa postez si restul nuntilor din 2012. 2013 va fi fantastic. Sa speram ca nu ne strica maine planurile maiasii aia prapastiosi! :)) 

Craciun fericit si pe curand!
Cu drag,
Marius

PS: Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari (si sunt in jur de 150 de fotografii in el) si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD (https://vimeo.com/55947218), contactati-i pe cei doi. Si nu uitati sa va puneti castile in urechi! :)) Vali Matei m-a insotit din nou la aceasta nunta si una din fotografiile de mai jos ii apartine. Multumesc mult, Vali! ;)











































Slideshow Camelia & Tobi - 15th of September 2012 from Marius Barbulescu on Vimeo.