Mar 8, 2013

Andreea & Stefan - Bucuresti, Romania


In sfarsit... ultima nunta din 2012! :) Cu Andreea si Stefan m-am vazut cu putin timp inainte de nunta lor si, dupa ce mi-au descris felul in care isi doresc ei sa fie totul, mi-am dorit tare mult sa le pot fotografia eu nunta. A fost o nunta micuta si eleganta de sfarsit de toamna si o petrecere intre prieteni intr-un pub, cu muzica buna si distractie pe cinste. Singurul meu regret este ca nu am putut face o sedinta foto din cauza timpului... dar poate alta data! :)
Ma bucur ca la aceasta nunta, dupa o pauza de 2 ani, am fotografiat alaturi de bunul meu prieten, Marian Cristea (www.mcristea.ro), si 4 din pozele de mai jos ii apartin (le veti recunoaste, sun printre cele mai bune). Marian e un fotograf foarte bun si tocmai a castigat primul lui premiu fearless si cu asta cred ca am spus totul. Sunt sigur ca nu va fi ultimul, sunt mandru si bucuros ca a inceput aceasta aventura alaturi de mine si ca acum, dupa doi ani, o continuam impreuna de la egal la egal! Intre noi nu va fi niciodata o competitie si pentru nuntile mele din afara tarii (alea putine... inca, sper!) el e primul pe care il recomand sa ma insoteasca daca vor si un al doilea fotograf. Deci suntem o echipa si sper sa adunam impreuna cat mai multe premii (foarte importante pentru noi... si foarte greu de obtinut, sper sa vina ziua cand o sa le castigam cu usurinta)! Premiile astea ne spun daca suntem pe drumul cel bun sau nu... si noi ne dorim mult sa fim pe drumul cel bun. Pot spune ca suntem un pic fanatici. 
Va multumesc mult Andreea si Stefan pentru rabdarea cu care ati asteptat aceste poze! Sper sa va placa ce veti vedea mai jos! Ne-am simtit foarte bine langa voi... si va multumim pentru incredere. Ati fost foarte draguti si atenti cu noi si a fost o placere sa fim fotografii nuntii voastre. 
Pe curand si mii de multumiri celor ce mi-au urmarit blog-ul pana acum! Sper ca anul acesta sa ramaneti cu mine si eu promit ca o sa fac tot posibilul sa nu va plictisiti.  
Cu drag,
Marius

PS: Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari (si sunt in jur de 120 de fotografii in el) si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD (https://vimeo.com/61331764), contactati-i pe cei doi. Si nu uitati sa va puneti castile in urechi! :))







































Slideshow Andreea & Stefan - 10th of November 2012 from Marius Barbulescu on Vimeo.