Aug 2, 2013

Mirela & Bogdan - Bucuresti, Romania


Ah... momentul ala cand scrii 30 de minute si totul se sterge pentru ca uiti o singura data sa salvezi totul... damn it! Asa ca o iau de la capat! :) Poate imi aduc aminte totul.
E prima nunta pe care o pun aici dupa conferinta din Amsterdam. Am fost intrebat daca m-am intors schimbat de acolo... nu tocmai! Dar mai bogat din toate punctele de vedere (mai putin financiar), da! :) A fost magnific si sper sa reusesc sa ajung la toate conferintele Fearless Photogrpahers din Europa in fiecare an. Fearless Photographers e cel mai bun lucru care s-a intamplat in fotografia de nunta din toata lumea de la WPJA pana cum (WPJA nu mai este de ceva timp ce a fost odata... din pacate)! As vrea sa va povestesc mai multe, dar nu aici! :)
Mirela si Bogdan sunt doi copii... ca si mine (asta a fost impresia pe care mi-au lasat-o inca de la inceput). ! :) Si ne-am jucat! Ce poate iesi rau din joaca mai multor copii? Ei au avut incredere in mine si, ajutat de o organizare "la minut" a nuntii lor, am avut timp sa facem tot ce ne-am propus. Si cred ca ne-am distrat de minune. 
Mirela si Bogdan, va multumesc mult pentru tot si sper din suflet sa va placa ce o sa vedeti mai jos si in slideshow! :) Si ramaneti asa, copiii vostri vor fi tare fericiti! 
Pe curand,
Cu drag,
Marius

PS: Vali MATEI a fost cu mine la aceasta nunta si a facut o gramada de fotografii faine. Una dintre cele de mai jos este a lui (cea alb-negru cu ei aliniati tinandu-se de mana in fata copacului urias) si promit ca la urmatoarea postare toate pozele facute de el vor avea logo-ul lui. Si poate apare si un blog pana atunci... eu cred ca merita. Apoi o sa faca un pas urias si va face asta singur iar eu o sa-l sustin mereu. :) Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari (si sunt in jur de 130 de fotografii in el) si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD (https://vimeo.com/71522985), contactati-i pe cei doi. Si nu uitati sa va puneti castile in urechi! :))




Slideshow Mirela & Bogdan - 9th of June 2013 from Marius Barbulescu on Vimeo.