Sep 5, 2013

Anca & Vlad - Focsani, Romania


Anca si Vlad mi-au placut mult din primul moment. S-au pregatit atat de bine si nunta a iesit exact cum si-au dorit. Bucurie, surprize si nici macar un pic de stres pentru ca si ei stiau ca nu au cum sa dea gres.
Pentru ca timp prea mult pentru sedinta foto nu au avut, ne-am hotarat impreuna sa o facem in alta zi. Si ce zi ne-am ales... prognoza meteo arata ploaie peste tot si totusi am mers pentru ca nu ar mai fi avand cand sa faca asta. Si am avut noroc, chiar daca ne-a plouat un pic. :)
Florent Dubray, un fotograf francez la inceput de drum in fotografia de nunta si cu o inima uriasa, m-a insotit la aceasta nunta. Am castigat un prieten adevarat in cele 2 zile petrecute impreuna si la o luna dupa aceasta experienta a fost la workshop-ul Fearless din Amsterdam (la care visez si eu sa merg intr-o zi). Sunt foarte bucuros pentru el si una din pozele de mai jos ii apartine (cu logo-ul lui). Cand va fi gata si postarea lui, voi adauga un link aici. Multumesc mult, Florent! (google translate, my friend) ;)
Anca si Vlad, va multumesc din suflet pentru incredere si sper sa va placa ce o sa vedeti mai jos. Casnicie fericita si sa nu uitati niciodata sa radeti din toata inima ca si pana acum! :)
Pe curand!
Cu drag,
Marius

PS: Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari (si sunt in jur de 130 de fotografii in el) si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD (https://vimeo.com/73209103), contactati-i pe cei doi. Si nu uitati sa va puneti castile in urechi! :))





Slideshow Anca & Vlad - 15th of June 2013 from Marius Barbulescu on Vimeo.