Oct 9, 2013

Ramona & Dan - Bucuresti, Romania


Recunosc... imi este tot mai greu sa scriu cateva randuri inainte de fiecare postare pe acest blog pentru ca ma asteapta zeci de mii de fotografii de selectat si de editat. Timpul se scurge tot mai repede si nu prea tine cu mine... dar asta e! Sunt in aceeasi situatie ca si anul trecut si am supravietuit. :) E greu, dar suportabil, mai ales ca anul acesta am avut si am inca parte de o gramada de surprize pe care o sa le impartasesc cu voi si in postarile urmatoare. Lucrurile acestea ma tin in viata (din punct de vedere profesional). 
Ramona si Dan si-au adunat toti prietenii si familiile pentru una dintre cele mai faine petreceri de anul acesta. Nu a fost o nunta mare, a fost o nunta pentru ei si au facut-o exact asa cum si-au dorit si asta mi-a placut poate cel mai mult la evenimentul lor. Imi aduc aminte de primii mei ani in fotografia de nunta... as fi dat orice sa am macar 2-3 evenimente asa pe an. Va multumesc mult pentru rabdare si incredere, Ramona si Dan, si sa fiti fericiti si sa nu va pierdeti sinceritatea si bucuria niciodata. 
Va las sa vedeti pozele! :) Inapoi la munca cu mine. 
Pe curand!
Cu drag,
Marius

PS: Vali a fost cu mine si la aceasta nunta. Trei poze sunt ale lui si acum are si un logo fain realizat de catre prietenul nostru Adrei. Si poate apare si un blog pana data viitoare... e. Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD (https://vimeo.com/76499683), contactati-i pe cei doi. Si nu uitati sa va puneti castile in urechi!



Slideshow Ramona & Dan - June 2013 from Marius Barbulescu on Vimeo.