Feb 5, 2014

Alexandra & George - Bucharest, Romania


La aceasta nunta am "aterizat" parca direct de pe plaja pentru ca tocmai ma intorsesem din concediu, asa ca aveam bateriile incarcate pentru ce urma. Am asteptat cu ceva emotii aceasta nunta pentru ca e prima mea colaborare cu Andrada - The Wedding Styler (http://bucharestweddingplanner.ro/), dar si pentru ca pana la nunta pe George il stiam doar din povestile Alexandrei. Ma asteptam sa-mi faca viata un pic mai grea in acea zi, dar nu a fost asa pentru ca George e un tip prea sincer si direct sa te incomodeze in vreun fel. :) Cu Alexandra m-am inteles perfect si era si normal sa se intample asta pentru ca e Capricorn ca si mine (am aflat mai tarziu). Mi-a placut tare mult faptul ca nu si-a ascuns o clipa emotiile, dar si ca la petrecere a fost mereu in mijlocul distractiei. Si, mereu intr-un colt, Andrada a avut grija ca totul sa fie perfect pentru toata lumea, inclusiv pentru mine, si nu am cum sa nu ii multumesc pentru tot.
Alexandra si George, mii de multumiri pentru rabdare si sper din suflet sa va placa ceea ce o sa vedeti mai jos... Voi ati fost atat de draguti si rabdatori ca imi e si mai rusine de situatia asta. Sper ca si ceilalti care isi asteapta pozele sa citeasca aceste randuri... nu imi este usor, dar nu vreau sa ca pentru cateva saptamani de asteptare in plus sa stric ceva ce ramane la voi pentru tot restul vietii. Nici macar o clipa nu am anticipat ca voi ajunge in februarie sa editez inca nunti din 2013.  
Pe curand!
Cu drag,
Marius
PS: Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari  si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD (https://vimeo.com/85898992), contactati-i pe cei doi. Si nu uitati sa va puneti castile in urechi! 


Slideshow Alexandra & George - Bucuresti, Romania from Marius Barbulescu on Vimeo.