Jan 23, 2015

Andra & Rares - Braila, Romania




Intalnirea cu Andra si Rares a fost (si cred ca o sa ramana) cea mai scurta dintre toate intalnirile de pana acum. Ei stiau exact ce isi doresc de la mine, adica sa fiu acolo si sa le fotografiez nunta in modul cel mai fotojurnalistic posibil. Si un an mai tarziu eram acolo, plin de energie si dornic sa fotografiez tot ce se intampla in jurul lor. Sedinta foto de dupa nunta a fost o surpriza pentru mine, nu ma asteptam sa-si doreasca una, dar a fost o experienta atat de faina si relaxata, chiar daca simteam un pic de presiune (doar din partea mea) pentru ca pe ei nu aveam cum sa-i pun "sa stea la poza", nu e genul lor. Dar mi-au facut munca usoara pentru ca au ramas relaxati si veseli tot timpul si lumina aceea de toamna tarzie in care ne-am plimbat aproape 2 ore ne-a urmarit pana la apusul soarelui. Aveam tot ce ne trebuia! :)
Va multumesc din suflet pentru incredere si pentru rabdare, Andra si Rares! Sper ca aceste fotografii sa va faca sa zambiti toata viata.
Pe curand!
Cu drag,
Marius

PS: Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari  si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD (https://vimeo.com/111362235), contactati-i pe cei doi.



Andra & Rares - Septembrie - Braila, Romania from Marius Barbulescu on Vimeo.