Nov 5, 2015

Crina & Daniel - Tulcea, Romania


A fost prima si ultima nunta in afara Bucurestiului in Romania de anul acesta si imediat cum m-am dat jos din tren (o poveste amuzanta) am avut partea de una dintre cele mai calduroase si frumoase primiri din totdeauna. Pe scurt... Daniel este si el fotograf de nunta si atat el, cat si Crina, au facut tot ce au putut sa faca din experienta mea cu ei una de neuitat. Si au reusit! Daniel, iti urez din toata inima sa ai parte de clienti faini cum ati fost voi. :) Nunta a fost una autentica si sincera si pe tot parcursul zilei i-am simtit relaxati si bucurosi de tot ce se intampla in jurul lor. Iar eu, bineinteles, am avut toata libertatea din lume sa fac ce vreau.
Crina si Daniel, va multumesc din suflet pentru rabdare si incredere, sper din suflet sa va placa ceea ce o sa vedeti (mereu am emotii cand cei fotografiati sunt fotografi). Abia astept partea a doua din aventura noastra... in curand! :)
Pe curand! UPDATE: Am adaugat cateva poze din calatoria pe care am facut-o impreuna in Venetia la 4 luni dupa nunta lor. Mai frig si mai umed nici ca se putea (mai ales dimineata), dar ei au rezistat eroic si am explorat impreuna cu zambetul pe buze un oras miraculos pe care nu il mai vizitasem niciodata. Avem amintiri frumoase impreuna de acolo si va multumesc! :)
Cu drag, Marius


Crina & Andrei - July, 2015 - Tulcea, Romania from Marius Barbulescu on Vimeo.