Sep 14, 2016

Dana & Andrei - Sighisoara, Romania




Imi era atat de dor de o nunta in Transilvania si un oras mai frumos si mai potrivit ca Sighisoara pentru o nunta nu cred ca exista in toata Romania. Am amintiri frumoase acolo si am lasat cate putin din mine de fiecare data cand am vizitat Sighisoara. Cimitirul de pe deal e locul cel mai frumos din lume, desi nu am intrat niciodata in el, doar l-am admirat de fiecare data prin poarta inchisa de la intrare la apusul sau la rasaritul soarelui. 
Nuntile sunt niste povesti frumoase, dar, din pacate, de multe ori un pic mincinoase deoarece se fac multe compromisuri. Dar nu si la nunta Danei si a lui Andrei. Si nu pentru ca au vrut sa sfideze niste "reguli", ci pentru ca familia si prietenii lor apropiati ii iubesc sincer. Si miri mai veseli ca ei doi intr-o zi atat de aglomerata... recunosc ca am ocazia sa fotografiez mai rar! Daca nu se vede asta din pozele de mai jos, misiunea mea este una esuata. Si mi-ar parea rau sa fie asa pentru ca Dana si Andrei mi-au placut inca de la prima intalnire. La sedinta foto de logodna (la care au acceptat cu mult curaj sa participe pentru ca a fost in timpul celui de-al doilea workshop organizat de mine in aprilie) eram deja prieteni si stiam ca nunta lor va fi cu adevarat speciala. 
Dana si Andrei, va multumesc din suflet pentru rabdare si pentru increderea in mine. La nunta voastra am primit cel mai frumos compliment din partea lui Adel. Mi-a spus ca mai rar vede fotografi care fotografiaza mereu cu zambetul pe buze. Sincer... nu cred ca zambesc asa mult la fiecare nunta, dar la voi chiar m-am simtit foarte bine. :)
Ne vedem curand si imi doresc sa primesc doar vesti bune de la voi mereu!
Cu drag,
Marius

PS: Una dintre pozele de mai jos (a patra din coada) este facuta de prietenul lor, Relu Calota, un fotograf de nunta cunoscut! :) La petrecere a tras cateva cadre cu aparatul meu si nu m-am putut abtine sa nu aleg una pentru selectia de aici. Multumesc, Relu!



Dana & Andrei - Sighisoara, Romania - May 2016 from Marius Barbulescu on Vimeo.