Oct 20, 2017

Anamaria & George - Constanta, Romania


Pe George il stiam de mult pentru ca imi este coleg si inca unul foarte cunoscut (si nu degeaba) printre fotografii de nunta. Faptul ca m-a ales pe mine sa-i fotografiez nunta dintre atat de multi fotografi de nunta foarte buni din Romania (si el ii cunoaste aproape pe toti) m-a onorat si m-a facut sa am mai multe emotii decat de obicei atunci cand fotografiez. Pe Anamaria am cunoscut-o in ziua nuntii si felul in care George o privea m-a convins imediat ca ea trebuie sa fie "the one" pentru el. Acest lucru m-a ajutat mult pe parcursul nuntii lor, dar mai ales la sesiunea foto pe care am facut-o impreuna dupa aproximativ 3 luni. Pentru mine era prima si singura sesiune foto "after wedding" din 2017 (in ultimii doi ani... a doua - am renuntat sa fac atat de multe in ultimii ani) si credeam ca am uitat sa fac asta cum trebuie.
Despre nunta nu are rost sa va spun prea multe lucruri pentru ca imaginile, sper eu, va vor spune totul despre ea. Mie mi-a inspirat un fel de "the best of" din toate domeniile (organizare, decoratiuni, locatie etc.). Singura piesa din puzzle care lipsea erau aceste imagini care, sper eu, nu o sa-i dezamageasca.
Anamaria si George, va multumesc din suflet pentru caldura cu care m-ati primit si increderea voastra totala in mine. Sper din suflet ca imaginile de mai jos sa ramana in familia voastra pentru totdeauna.

Pe curand,
Marius

PS: La nunta am avut marele noroc sa-l am langa mine pe Vlad Lodoaba (www.byvlad.com), bunul meu prieten si coleg, care m-a ajutat enorm si multe dintre pozele  de mai jos ii apartin (9 mai exact, un record absolut pe blog-ul meu intr-o postare).Vlad, you rock! Multumesc! Slideshow-ul de la sfarsitul postarii se poate vedea doar cu parola.

Ana & George - Constanta, Romania - May 2017 from Marius Barbulescu on Vimeo.