Dec 21, 2017

Laura & Dragos - Ravello, Italy

http://www.mariusblog.com/2017/12/laura-dragos-ravello-italy.html


Aceasta este nunta pe care am asteptat-o cu nerabdare in fiecare an in ultimii 3 ani! :) La un moment dat chiar imi pierdusem si ultima speranta si, cand ma asteptam mai putin, Laura mi-a scris ca totul este aranjat si ca nunta va fi acolo unde au visat, doar ca intre timp a mai aparut un membru in familie si ca va fi si botezul baietelului lor, Amias.
Ravello, Coasta Amalfi, Italia... un loc de vis. Nu a mai contat ca era cea mai calduroasa zi din ultimii ani in Europa. Aproape tot evenimentul s-a desfasurat in aer liber si organizarea excelenta a intregii zile a facut sa treaca totul aproape prea repede, mai ales ca nu au avut petrecere la final, doar o cina (intr-un decor de neuitat) si multa voie buna.
Laura, Dragos si Amias, m-am simtit minunat alaturi de voi! Va multumesc pentru incredere si sper ca aceste poze sa va pastreze vie amintirea acelei zile. Eu cu siguranta nu o voi uita! :)
Numai bine si Craciun Fericit,
Marius

PS: Slideshow-ul de la finalul blog-ului se poate vedea doar cu parola (pe care doar cei doi o cunosc)!Laura & Dragos - Ravello, Italy - August, 2017 from Marius Barbulescu on Vimeo.