Oct 17, 2010

Nunta Ramona & Ovidiu




Ramona si Ovidiu sunt doi oameni calmi, draguti si foarte atenti la toti cei din jurul lor. Au avut de organizat o nunta mare (500 de persoane), dar si-au facut suficient timp si pentru sedinta foto (lucru din ce in ce mai rar in cazul mirilor mei care isi aleg oricum o sedinta foto in alta zi decat ziua nuntii). Am pornit singuri la drum si au avut o ora si un sfert doar pentru ei. Initial mi-a fost teama ca nu vom gasi o locatie potrivita pentru sedinta foto (nunta a fost in Calarasi), dar am gasit rapid suficiente locuri pentru a ne desfasura in voie. :)
M-am simtit foarte bine alaturi de ei si nu am vazut mai deloc ringul de dans liber. Muzica a fost in mare parte traditionala (taraful din Chisinau era parca pe Duracell, au cantat fara intrerupere), dar a fost si cea mai lunga nunta la care am fost vreodata, am plecat de acolo la ora 7 dimineata.
Va multumesc, Ramona si Ovidiu, pentru rabdarea cu care ati asteptat aceste fotografii! Cat de curand le veti vedea pe toate! :)
Cu drag,
Marius
PS: Urmeaza doua sedinte foto (Carmen si Adrian, apoi Rita si Vlad! Voi incerca sa le postez pe amandoua saptamana viitoare. :)
Update: Nu am putut posta saptamana aceasta datorita unor probleme personale. Luni noapte ma voi revansa!