Nov 19, 2010

Nunta Karin & Vadim



Pe Karin si Vadim i-am cunoscut la nunta lui Mihai Iovanov (sunt prieteni buni si sa nu va mirati daca veti gasi fotografii cu ei si pe site-ul lui) si cred ca nici ei nu se asteptau sa le fiu fotograf. :) In principiu nu mai eram liber in acea data, dar s-a intamplat sa ma eliberez si fiind vorba de o nunta la care ar fi venit si Mihai cu Alexandra, nu am mai stat pe ganduri. Karin si Vadim sunt doi oameni care lucreaza in domenii creative si stiam ca nu va fi usor... trebuia sa fac tot ce puteam face atunci pentru a iesi macar un pic din tipare. Faptul ca ne-am imprietenit foarte rapid m-a mai relaxat un pic. :) Oricum aveam de gand sa experimentez si am avut toata increderea lor sa fac tot ce imi trece prin cap la sedinta lor foto de pre-wedding. Sedinta foto in ziua nuntii nu au avut, dar o sa recuperam, cel mai tarziu in primavara. :)Poate o sa incep noul an chiar cu ei! :)
Mi-a placut tare mult nunta lor, dar mai ales locatia unde petrecerea a tinut pana aproape de dimineata. Muzica buna, oameni eleganti si o atmosfera relaxata... exact ce si-au dorit. Poate si datorita felului lor de a fi, dar si pentru felul in care si-au organizat petrecerea, de multe ori aveam senzatia ca nu sunt la o nunta in Romania. Va multumesc ca m-ati invitat si sper sa va placa ce am facut. :) Si multumesc mult pentru rabdare!

Cu drag,
Marius

PS: De doua saptamani nu mai am serviciu si ma voi ocupa doar de fotografie pentru tot restul vietii. Da... sunt fericit! :) Voi incerca sa postez tot ce mai am pentru anul acesta saptamana urmatoare. Sunt sigur ca anul viitor nu voi mai multumi nimanui pentru rabdarea cu care astepta fotografiile de pe blog. ;)