Dec 6, 2010

Cristina & Misu



Cristina si Mihai s-au casatorit civil si au organizat o petrecere intima, doar intre prieteni, undeva departe de Bucuresti. Initial nu au vrut nici macar o sedinta foto, dar i-am convis si le-am promis ca va fi ok si ca voi incerca doar sa-i surprind exact cum sunt ei. Am stat si m-am gandit ceva timp daca sa postez aceste fotografii, deoarece nu sunt tocmai fotografii de nunta. :) Dar ma bucur ca oamenii vad mai mult decat asta in fotografiile mele si faptul ca m-au invitat (si chiar m-am simtit ca un invitat) la petrecerea lor m-a facut sa ma gandesc ca mai mult decat a fi un fotograf de nunta, mi-ar placea sa fiu inainte de toate fotograf de cuplu. Indiferent de felul in care oamenii isi aleg sa-si celebreze dragostea si devotamentul unul fata de celalalt (cu acte sau fara acte, in biserica sau nu), eu ma simt mereu onorat sa fiu alaturi de ei.
Petrecerea a fost foarte tare, dar pe Misu l-am prins la dans doar 2 minute (si nu exagerez) si asta doar pe Rammstein. Dar o sa vedeti si in una din poze de ce, are un mesaj destul de clar pentru cei care se intreaba de ce nu danseaza. :)
Va multumesc mult, Cristina si Misu, si ma bucur ca v-am intalnit. :) Mult succes pe viitor, stiu ca aveti multe planuri si sunt sigur ca impreuna veti reusi.
Cu drag,
Marius

PS: Nu vor trece cateva ore si voi mai posta ceva! Si tot asa pana joi. Mi-am propus sa termin tot ce am de postat pe blog saptamana aceasta. :)