Dec 8, 2010

Irina & Andrei



Cel mai tanar cuplu cu care am lucrat vreodata, Irina si Andrei m-au surprins din toate punctele de vedere. Desi sunt impreuna de mult timp (cred ca din primul an de liceu), mai rar am vazut doi oameni care sa se iubeasca atat de mult si cu atata... sinceritate. Aveam impresia mereu ca am in fata mea doi copii, doi adolescenti care se bucura de viata cat pot de mult.
Sedinta foto am facut-o in ziua cununiei civile si am facut bine, pentru ca in ziua nuntii nu am avut timp si a plouat toata ziua. Pregatirile si momentul cand el a venit sa o ia de acasa au fost poate cele mai emotionante momente pe care le-am trait de cand fac fotografie de nunta. Andrei a fost atat de emotionat ca a reusit sa ne impresioneze pe toti. Era si normal, Irina este una dintre cele mai frumoase mirese pe care am vazut-o vreodata. 
Petrecerea a fost exact cum ma asteptam, dinamica si plina de surprize. Cu atatia prieteni tineri si plini de energie, nici nu putea sa fie altfel. 
Sa aveti o viata exact cu o visati, Irina si Andrei, si sa ramaneti copii pentru totdeauna! Ma bucur ca am fost langa voi!
Cu drag,
Marius

PS: Multumesc Mihai ca m-ai insotit la aceasta nunta. Ai facut o treaba excelenta. ;)
Maine voi posta ultima nunta din acest an: Alina si Andrei. :) Abia astept si sunt sigur ca si ei la fel!