Nov 4, 2011

Ioana & Aurel



Pe Ioana si pe Aurel i-am intalnit cu mult, mult timp in urma, la nunta surorii lui Aurel, acum vreo... 2 ani? :) 2 ani sa fie? O, da! M-am intors pe blog acum doi ani de zile... ce vremuri! :) Cu entuziasm si putina nebunie, le promiteam viitorilor miri ca le voi face poze frumoase, desi trebuie sa recunosc ca inaintea nuntii lor aveam eu emotii mai mari decat ei (inca mi se mai intampla asta). :)) Ioana m-a sunat cu mult timp in urma sa se asigure ca voi fi liber in ziua nuntii lor si cred ca au fost primii cu care am semnat pentru acest an. Inca de la inceput mi-au spus ca voi fi prezent la nunta lor nu doar in calitate de fotograf, dar si de prieten, si trebuie sa recunosc ca in postura asta ma simt cel mai bine.
Pe drumul spre Blaj, orasul lor natal, am redescoperit Romania si motivul pentru care nu voi pleca niciodata definitiv de aici . E greu de explicat... poate voi scrie despre asta la un moment dat (daca intereseaza pe cineva). Am fost primit exact asa cum mi-a spus Ioana, ba chiar tatal ei mai avea un pic si ma imbata cu whiskey in seara dinaintea nuntii (no palinca for me, thanks)! Bine ca stiu sa ma opresc la timp ca nu ar fi fost prea grozav sa fiu mahmur la nunta lor. :)) Chiar ar fi fost pacat pentru ca a fost o nunta frumoasa. Sper sa se vada asta si din poze. ;)
Pe curand!
Cu drag,
Marius

PS: Stiu... am lipsit cam mult de aici. Dar nu mai plec nicaieri, voi posta foarte des pana prin ianuarie. Sper sa vedeti in urmatoarele postari de ce am lipsit atat de mult si de ce voi mai lipsi un pic si anul viitor. :)