Jul 18, 2012

Dana & Vali - Bucharest, Romania



De cand asteptam postarea aceasta... si o sa fiu extrem de subiectiv cand va voi vorbi despre Dana si Vali. :) Cred ca am mai scris pe blog ca iubesc fotografia de nunta pentru ca ajung sa cunosc o gramada de oameni si, mai nou, culturi. O nunta intr-o tara straina face cat 3 luni traite acolo pentru ca vezi cate putin din toate in cateva ore: traditii, credinta, distractie, relatii intre oameni. Dar pe mine ma intereseaza in primul rand oamenii.
Cand am pornit la drum in fotografia de nunta, visam sa ajung fotograf international de nunti pentru ca eram un pic dezamagit de nuntile din Romania. Intre timp, am ajuns sa iubesc nuntile din Romania pentru ca am avut norocul sa lucrez de cele mai multe ori cu oameni cu adevarat speciali. Si ajung la cei doi de mai sus care ne-au devenit prieteni inainte de nunta, dar pe care i-am cunoscut prin ceea ce fac. Si eu cred ca acesta este cel mai mare noroc al meu si poate lucrul cel mai de pret care imi ramane dupa o astfel de experienta... prietenia sincera a catorva oameni speciali pentru mine. Si de 4 ani de cand fac asta, va asigur ca nu e ceva trecator, dar nici ceva care sa se intample cu fiecare cuplu cu care lucrez (desi, sper eu, tututor le-am castigat increderea macar in ziua nuntii). Ar fi imposibil si ar sfida logica relatiilor intre oameni, fatarnicia asta o intalnesc prea des printre fotografii de nunta. 
Si ca sa termin cu polologhiile :)), iata o nunta si iata niste oameni pentru care nu mai sunt atat de disperat sa plec din tara. There is hope! :) Vali si Dana stiu prea bine ce simtim noi pentru ei, le-am spus-o si ieri la o limonada, asa ca nu voi mai scrie inca 20 de randuri despre asta. Dar il las pe Andrei, prietenul meu bun si editorul meu foto pro bono :)), sa le descrie nunta cum stie el mai bine : "Nota 10 pentru nunta asta. Foarte faina nunta, bun gust, peisaj minunat, oameni fericiti, super." :)) Scurt si cuprinzator! El nu stie ca o sa-l citez dintr-un mesaj privat, dar sunt convins ca nu o sa se supere! Sper doar ca in primul rand voua, Dana si Vali, sa va placa fotografiile si slideshow-ul de mai jos. As minti daca v-as spune ca am lucrat cu si mai multa pasiune la fotografiile voastre decat de obicei pentru ca ne sunteti atat de dragi. Fac asta mereu si nu glumesc.Dar pot sa va multumesc din suflet pentru incredere. :)
Si va multumesc mult ca m-ati lasat sa public si slideshow-ul fara parola. Va fi singurul de anul acesta fara parola pe blog. Si pentru cei care urmeaza sa-l vada, castile la maxim (sau volumul la boxe), muzica e dementiala. Pentru varianta HD, urmati link-ul de sub el sau pe cel care apare in fereastra cand apasati pe butonul HD din player. Daca nu o sa va placa muzica, nu-mi spuneti, nu accept nicio critica! :)) 












































Slideshow Dana & Vali - 26th of May 2012 - HD 720p from Marius Barbulescu on Vimeo.