Nov 29, 2012

Dana & George - Bucharest, Romania



Daca ar fi sa fac un top al celor mai tari petreceri de nunta de anul acesta, aceasta ar intra lejer in top 3! :) Dana si George m-au surprins pentru ca ii vedeam un pic mai linistiti (si sunt... cred... dar nu cand vine vorba de distractie) si pun pariu ca la sfarsitul nuntii, cand le-am spus ca petrecerea lor a fost poate cea mai faina pe care am fotografiat-o anul acesta, au crezut ca spun asta tuturor! Nu... spun asta doar cand imi place si mie cu adevarat. Sunt petreceri de nunta unde trebuie sa-mi pun castile in urechi (pentru ca nu suport mai mult de 3 ore de muzica populara), dar la voi... rock all night! Bestial, pe bune!
Pentru ca sunt deja un pic in intarziere si pentru ca imi doresc sa termin totul pana pe 20 decembrie (deocamdata mi se pare scenariu de "Misiune Imposibila 5"), o sa fiu mai scurt cu postarile pe blog, dar sper eu mai rapid (din 4 in 4 zile sa pun ceva aici).
Dana si George, va multumesc mult pentru rabdare si sper din toata inima sa va placa ce o sa vedeti mai jos. ;)

Pe curand!
Cu drag,
Marius

PS: Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari (si sunt in jur de 130 de fotografii in el) si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD ( https://vimeo.com/54491108) , contactati-i pe cei doi. Si nu uitati sa va puneti castile in urechi! :)


































Slideshow Dana & George - 1st of September 2012 from Marius Barbulescu on Vimeo.