Nov 8, 2012

Daniela & Daniel - Bucharest, Romania



Cand i-am cunoscut pe cei doi, nimic nu-mi spunea ca o sa am parte de una din cele mai faine nunti de anul acesta. O fi job-ul lor de vina sau simplul fapt ca sunt doi oameni discreti si modesti... habar nu am, ideea este ca dupa experienta celor doua nunti din Anglia, eram convis ca petreceri ca acolo nu o sa vad eu prea curand pe meleagurile noastre... si cei doi mi-au spulberat prejudecata asta mult mai repede decat ma asteptam. Tot ce le-am cerut inainte de nunta lor a fost sa aiba incredere in mine si sa ma primeasca printre ei ca pe un prieten, sa ma lase sa fac ce vreau si cum vreau, fara teama de "penibil" pe care multi o au (eu cred ca asta e pericolul numarul unu al unui fotograf de nunta). Si nu cred ca are rost sa va spun ca au facut intocmai, sper sa se vada si in pozele de mai jos. Trebuie sa adaug ca si organizarea nuntii a fost ireprosabila. Cand lucrez cu astfel de oameni, imi este imposibil sa nu am macar un mic plus de motivatie si inspiratie, desi eu incerc sa dobandesc starea asta la fiecare eveniment la care merg, oricat de diferit ar fi fata de ce-mi doresc eu sa vad si sa fotografiez.
Daniela si Daniel, a fost o placere sa va fotografiez nunta si sper din suflet sa va placa ce veti vedea mai jos si in slideshow. Prietenii vostri sunt norocosi ca va cunosc! :) M-am distrat de minune la nunta voastra si e prima nunta unde la sfarsitul petrecerii nasul nu m-a lasat sa plec fara sa beau "un pic" cu el! :)) Am scapat cu greu de la bar, dar a meritat. Geniale cocktailuri!

Pe curand!
Cu drag,
Marius

PS: Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari (si sunt in jur de 150 de fotografii in el) si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD ( https://vimeo.com/53067153 ), contactati-i pe cei doi. Si nu uitati sa va puneti castile in urechi, macar cu muzica pe care o ascult sa ma laud ca pozele va las pe voi sa le judecati! :))
























































Slideshow Daniela & Daniel - 18th of August 2012 from Marius Barbulescu on Vimeo.