Oct 26, 2012

Cristina & Claudiu - Bucharest, Romania



Cristina si Claudiu imi sunt prieteni de cativa ani si asteptam cu mare nerabdare nunta lor. Norocul meu (si sper ca si al lor daca vor fi incantati de poze :)) a fost ca si-au fixat data nuntii cu 2 zile inainte de a pleca in concediu, adica in weekend-ul in care trebuia sa stau acasa si sa o ajut pe Monica cu bagajele. :)) Bineinteles ca nu puteam sa spun nu si sunt fericit ca nu am facut-o! :) 
Pentru ca amandoi sunt foarte calmi, cool si nu intra in panica pentru orice nimic, nunta a "curs" atat firesc si de placut ca uneori uitam ca sunt la o nunta in Romania. Poate ca si locatiile alese de ei au ajutat (ceremonia religioasa a fost catolica - Biserica Italiana de la Universitate si petrecerea a fost la Hotel Caro, o surpriza foarte placuta pentru mine), dar cred ca totusi omul sfinteste locul. Sa nu se inteleaga ca nu-mi plac nuntile romanesti! Am vrut doar sa subliniez cat de diferita a fost si nu cred ca sunt singurul care a perceput-o asa. Iar la petrecere m-am simtit ca de Revelion! :)) Sau ca la ziua lui Andrei sau a Alinei, prietenii nostri (cei care ii stiu ii vor recunoaste in multe din pozele lor).
Nu imi ramane decat sa va multumesc din suflet pentru incredere! Sper sa va placa ce veti vedea mai jos... bineinteles ca am si eu emotii! :)) Nu o sa mai spun nimic aici, o s-o fac personal . Ne asteapta inca multe petreceri impreuna si nu cred ca o sa scapati prea curand de mine! :))

Pe curand!
Cu drag,
Marius

PS: Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari (si sunt in jur de 130 de fotografii in el) si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD ( https://vimeo.com/52157630 ), contactati-i pe cei doi. Si nu uitati sa va puneti castile in urechi! :)) Si sa nu uit! Am un nou "ucenic", Vali Matei! :) Cei care imi urmaresc blog-ul il cunosc, este mirele meu "fearless" de anul acest, dar mai mult decat atat, un prieten drag. Nu stiu ce o sa invete el de la mine, dar o sa-l ajut cat pot de mult. Si inceputul e mai mult decat promitator, 3 din pozele de mai jos sunt facute de el. Multumesc mult, Vali! ;)


















































Slideshow Cristina & Claudiu - 4th of August 2012 from Marius Barbulescu on Vimeo.