Oct 13, 2012

Mirela & Marius - Bucharest, Romania



Mirela si Marius au fost printre cei mai dezghetati, ascultatori si rabdatori miri de anul acesta. Nunta a fost extrem de dinamica, Marius a fost intr-o forma de zile mari (cred ca se vede din poze cat poate sa fie de expresiv) si Mirela este atat de draguta, eleganta si atenta incat Marius, chiar si dupa multi ani de cand sunt impreuna, sunt convis ca e inca emotionat si recunoscator ca a intalnit-o! :)) Poate cel mai mult la un om apreciez sinceritatea si lui Marius nu ii este teama sa se exprime fara ocolisuri, sa verse o lacrima sau sa rada din toata inima. Nu e de mirare ca toti prietenii lor ii iubesc atat de mult.
Despre petrecere nu pot sa spun decat ca a fost... exploziva! :)) Ma asteptam, fiind o zi extrem de calduroasa, sa fie mai linistita, dar nici vorba, Mirela si Marius, impreuna cu prietenii lor, au petrecut toata noaptea fara pauza. Pacat ca am avut asa putin timp la sedinta foto, acesta e singurul meu regret, dar timpul nu e pierdut, putem face asta oricand in primavara.
Va multumesc mult, Marius si Mirela, pentru incredre si rabdare. M-am simtit extraordinar la nunta voastra si sper din suflet sa va placa ce o sa vedeti mai jos.

Pe curand,
Marius

PS: Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari (si sunt in jur de 130-140 de fotografii in el) si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD ( https://vimeo.com/51320376 ), contactati-i pe cei doi. Si nu uitati sa va puneti castile in urechi! :))







































Slideshow Mirela & Marius - 14th of July 2012 from Marius Barbulescu on Vimeo.