Dec 11, 2012

Alina & Laurentiu - Bucharest, Romania





Alina si Laurentiu mi-au placut mult de la prima intalnire si stiam ca cele doua zile petrecute cu ei voi fi cel putin amuzante. :) Experienta sedintei foto de logodna o sa ramana mult timp cu mine mai mult decat orice pentru ca atunci i-am cunoscut cu adevarat, departe de planurile legate de organizarea nuntii lor, de serviciu, de orasul asta aglomerat si zgomotos... relaxati si atat de veseli ca mi-au umplut bateriile pentru cel putin o saptamana. :) Plus ca si locatia pe care am "ales-o" (nu pot sa spun ca atunci cand aleg o locatie stiu exact unde merg) mi-a placut tare mult. Si nunta lor a fost una dintre cele mai faine de anul acesta pentru ca felul in care au organizat totul nu a lasat loc de nici un moment de stres si de ingrijorare ca ceva ar putea sa nu mearga bine.
Alina si Laurentiu, trebuie sa va multumesc si voua pentru rabdarea cu care ati asteptat aceste fotografii. Nu pot sa va felicit pentru "bestiosenie" (awesomeness, traducerea amuzanta in romana e din filmul meu preferat de animatie "Kung Fu Panda"), that's a given. Stiu ca am intarziat un pic cam mult, dar sper sa fi meritat. Acelasi mesaj il am pentru toti cei care isi asteapta fotografiile aici... am chiar si o scuza. :) Ba chiar mai multe. Fiecare va primi un mail saptamana aceasta in care va voi spune exact unde sunteti pe "lista de asteptare" si cat va mai dura.
Pe curand!
Cu drag,
Marius

PS: Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari (si sunt in jur de 150 de fotografii in el) si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD (https://vimeo.com/55271883), contactati-i pe cei doi. Si nu uitati sa va puneti castile in urechi! :)) Vali m-a insotit din nou la aceasta nunta si una din fotografiile de la petrecere ii apartine. Multumesc mult, Vali! ;)



















































Slideshow Alina & Laurentiu - 8th of September 2012 from Marius Barbulescu on Vimeo.