Jan 11, 2013

Olivia & Corneliu - Galati, Romania


La multi ani 2013! :) Sper sa aveti toti un an magnific. Eu as vrea ca 2013 sa-mi aduca un pic mai multa liniste, dar si mai multa "creativitate" in ceea ce fac, asa ca o sa risc totul si o sa fiu mai neinfricat ca niciodata. Pentru asta mi-am redus cu 20% numarul de weekend-uri de lucru pentru ca in 2012 aproape ca am uitat sa respir. :) 
Dar sa ne intoarcem la nunta celor doi de mai sus. La nici o saptamana dupa nunta din Braila, m-am intors in "zona", in orasul Galati, pentru o nunta care m-a surprins prin simplitatea, eleganta si sinceritatea cu care s-a facut totul si nu e de mirare pentru ca Olivia si Corneliu sunt doi oameni extrem de draguti si rabdatori. Si pentru ca ziua incepuse destul de calm, petrecerea a fost exact asa cum trebuie sa fie o petrecere de nunta (in viziunea mea), eliberatoare si foarte dinamica! :) Cu asa prieteni si cu niste miri care parca abia asteptau sa-si faca de cap pe ringul de dans nici nu se putea altfel. :)
Olivia si Corneliu, va multumesc mult de tot pentru rabdarea cu care ati asteptat aceste fotografii... mi-am dorit la fel de mult ca si voi sa le termin in 2012. Sper sa uitati repede ca ati asteptat atat de mult. :)
Pe curand!
Cu drag,
Marius

PS: Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari (si sunt in jur de 130 de fotografii in el) si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD (https://vimeo.com/57198642), contactati-i pe cei doi. Si nu uitati sa va puneti castile in urechi! :)) 












































Slideshow Olivia & Corneliu - 22th of September 2012 from Marius Barbulescu on Vimeo.