Jan 26, 2013

Petra & Dragos - Targu Jiu, Romania


Am avut mari emotii la aceasta nunta... stiam ca va fi total diferita fata de tot ce am avut tot anul si cand m-am vazut cu ei si cand mi-au povestit despre nunta lor... mi-am zis: "Uite, o provocare! O sa fie sigur altfel!" Multe obiceiuri, muzica tranditionala pe toate durata petrecerii si 95% doar hore... nu tocmai genul meu de nunta din fiecare weekend, nu in 2012! :) Dar a fost foarte fain, un eveniment plin de povestioare, emotii si bucurie, cu Petra si Dragos in mijlocul tuturor, relaxati, draguti si atenti cu toata lumea.
La aceasta nunta, Vali Matei m-a insotit din nou, s-a intrecut pe el insusi si 6 din pozele pe care le veti vedea mai jos sunt realizate de el. Pana acum nu am pus aici niciodata atatea poze intr-o postare pe blog de la un "ucenic", poze care nu-mi apartin in totalitate (eu doar i-am prelucrat pozele pe care mi le-a trimis). Multumesc mult, Vali, ai facut super treaba! Mai ai un pic si-ti iei zborul si prevad ca va fi unul foarte bun!
Petra si Dragos, va multumesc mult pentru incredere si rabdare! Sper din suflet sa va placa ce veti vedea mai jos, la fel si parintilor si prietenilor vostri. Vizionare placuta! :)
Pe curand!
Cu drag,
Marius

PS: Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari (si sunt in jur de 150 de fotografii in el) si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD (https://vimeo.com/58226510), contactati-i pe cei doi. Si nu uitati sa va puneti castile in urechi! :)) 


































Slideshow Petra & Dragos - 6th of October 2012 from Marius Barbulescu on Vimeo.