Feb 2, 2013

Adriana & Tibi - Targu Mures, Romania


Ma intorc mereu cu mare drag in Targu Mures (imi place la nebunie sa calatoresc cu trenul chiar si 6-7 ore... sa citesc la geam sau sa lucrez la laptop... cine are masina, rateaza toata distractia asta)... si anul acesta a fost a doua oara cand am venit aici dupa nunta Madalinei si a lui Vasile, unde i-am si cunoscut prima data! Foarte draguti si eleganti, rabdatori si extrem de calmi, cei doi si-au organizat nunta intr-un timp destul de scurt si totul a iesit cum nu se putea mai bine. Intotdeauna am crezut ca petrecerile din Ardeal sunt un pic mai... molcome, si asa e! :) Dar au un farmec aparte, iar nuntile de zi mi se par foarte elegante (nu e de mirare ca in occident doar asa se fac, dupa 12 noaptea raman doar prietenii apropiati ai mirilor si de obicei atunci incepe "oficial" petrecerea :))) si o buna oportunitate pentru mine, ca si fotograf, sa-i conving mai usor ca trebuie sa faca sedinta foto in alta zi (pentru ca in ziua nuntii e destul de dificil). Pe ei nu a trebuit sa-i conving in nici un fel pentru ca asta si-au dorit de la inceput. Si iata ce am facut impreuna acum 3 luni si un pic! :)
Va multumesc mult, Adriana si Tibi, ca ati avut rabdare cu mine! Sper ca voi si cei de langa voi care au asteptat un pic cam prea mult aceste poze sa uite de asteptare si sa va bucurati impreuna de amintirile voastre. Sper din suflet sa va placa! :)
Pe curand!
Cu drag,
Marius

PS: Slideshow-ul este la sfarsitul acestei postari (si sunt in jur de 150 de fotografii in el) si nu poate fi vazut decat cu parola. Pentru parola si pentru a vedea varianta HD (https://vimeo.com/58739117), contactati-i pe cei doi. Si nu uitati sa va puneti castile in urechi! :)) 










































Slideshow Adriana & Tibi - 13th of October 2012 from Marius Barbulescu on Vimeo.